POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Degerlund nära att lämna Bajen – ligger i slutförhandling med svensk klubb

Marcus Degerlund kom till Hammarby redan 2016, när han anslöt till klubben som 19-åring från Västerås. Men efter ett antal utlåningar, senast förra året till Frej, kan försvararen vara på väg att lämna.

Enligt Sportexpressen är Degerlund inte med på Bajens träningsläger i Portugal på grund av att han är nära att lämna klubben. Enligt tidningen ligger klubben i slutförhandlingar med Jönköpings Södra om en flytt till superettanklubben.

I en intervju med Fotbollskanalen i januari öppnade han själv för en flytt:

– Det vet jag inte, men känslan av det jag fått under de här senaste två åren är att jag inte har något förtroende. Då blir det som att borra ner huvudet och stångas mot en vägg som man ändå inte kommer igenom. Då är det kanske lika bra att starta om på ett nytt ställe tror jag, sa 21-åringen då.

Degerlund har spelat 27 matcher för Hammarby i allsvenskan.

Publicerad 2020-02-05 kl 18:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå