POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Bosse Andersson: "Toivonen vill bo i Stockholm"

Ola Toivonen har tidigare aviserat att han ser sig vända hem till Sverige i sommar, när avtalet med Melbourne Victory löper ut. För Karlskoga Tidning berättade han i december att han känner sig “klar utomlands”. Om allsvenskan sa han då:

– Det känns som att det är en liga som är på uppgång och har varit det i några år.

Om det är aktuellt med en återkomst till Malmö FF? Skåne-klubbens sportchef Daniel Andersson gjorde i en intervju med fotbollskane.se nyligen ingen hemlighet av att den förre landslagsspelaren skulle kunna bidra i MFF. Andersson beskrev Toivonen som en “sjukt intressant spelare”.

– Jag har sett honom ganska mycket i Australien och han är mycket bra där. Sedan är svårigheten att avgöra hur stark den ligan är. Ola är dock en mycket klok spelare och jag är övertygad om att han är tillräckligt bra för allsvenskan. Jag tror också att med den erfarenheten han har så kan han växla upp även i det internationella spelet, sa Andersson.

Under de senaste åren har det dock också ryktats om Djurgården kring 33-åringen. Nu säger sportchefen Bosse Andersson följande till fotbolldirekt.se:

– Han vill väl hem. Det undgår väl ingen. Klart att han vill bo i Stockholm. Jag vill inte uttala mig om Toivonen, däremot så vet jag att han säkert har intresse av att komma hem.

När Fotbollskanalen träffade huvudpersonen själv i januari bekräftade han att han har en dialog med svenska klubbar.

– Ja, det har jag, sa Toivonen.

Vilka?
– Nä, det behöver jag inte säga.

Malmö FF är en av dem?
– Ja, kanske.

Publicerad 2020-02-07 kl 07:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå