Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förre supertalangen tillbaka i Italien: "Ville verkligen hit"

Sillybloggen

Kommer ni ihåg Valeri Bojinov? Forwardens karriär blev inte vad många trodde att den skulle bli när han slog igenom i Lecce under mitten av 2000-talet. Han har representerat klubbar som Fiorentina, Juventus, Manchester City och Sporting, men de senaste åren har han hållit till i Bulgarien.

Nu återvänder Bojinov, som fyller 34 år nästa vecka, till Italien. Han har landat för att läkarundersökas av Serie B-klubben Pescara. Men han är också aktuell för Catania.

– Jag ville verkligen tillbaka till Italien. Men så länge det inte finns bläck på pappret kan jag inte säga någonting, säger Bojinov till gianlucadimarzio.com enligt football-italia.net.

– Catania-alternativet är inte helt dött. Jag är öppen för båda klubbarna. Som jag sa, fram till dess att kontrakten är påskrivna är ingenting klart.

Senast spelade han i Botev Vratsa i Bulgarien. Han har tillhört en rad olika klubbar i en rad olika länder, däribland Kroatien, Schweiz, Kina, och Serbien.

Annons
Publicerad 2020-02-13 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto