Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ESPN: Pogba lämnar United i sommar

Sillybloggen

Paul Pogba kommer att lämna Manchester United i sommar, skriver ESPN.

Fransmannen ville lämna Old Trafford redan förra sommaren men övertygades då att stanna av Ole Gunnar Solskjær. I går, måndag, hamnade dessutom den norske tränaren i skottgluggen då mittfältarens agent, Mino Raiola, toksågade honom.

“Paul är inte min spelare och absolut inte Solskjærs egendom. Paul är Paul Pogbas. Du kan inte äga en människa, det har du inte kunnat i England eller någon annanstans på väldigt länge. Jag hoppas att Solskjær inte tror att Paul är hans fånge”, skrev Raiola på Twitter.

Men enligt ESPN kommer United inte att sälja Pogba till ett reapris, utan Manchester-klubben uppges, enligt sajten, vilja ha 150 miljoner pund för fransmannen, motsvarande 1,9 miljarder kronor.

Annons

2016, när United värvade Pogba, fick klubben hosta upp drygt 1,1 miljarder kronor för mittfältaren. Manchester-klubben vill alltså nästan ha det dubbla om de nu ska sälja vidare honom.

Pogbas nuvarande avtal med United löper ut sommaren 2021.

Publicerad 2020-02-18 17:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto