Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Alexander Milosevic uppges ha fått oväntat erbjudande - av IFK Göteborg

IFK Göteborg har inför den stundade tävlingssäsongen bara två friska mittbackar i A-lagstruppen i form av André Calisir och Kristopher Da Graca. Rasmus Wikström är på väg tillbaka från korsbandsskada, men han kommer inte att vara i spel på ett par månader. Dessutom har förra årets nödlösning Sebastian Eriksson flyttat till Genoa, vilket gör att August Erlingmark är reservplanen i mittförsvaret om det skulle behövas.

ANNONS

Nu uppger GT att Blåvitt gett ett oväntat kontraktsförslag till AIK-profilen Alexander Milosevic. Mittbacken, som har gjort två sejourer i AIK med ett SM-guld 2018, är kontraktslös sedan han valde att gå skilda vägar med Nottingham Forest förra november. Tidningen uppger samtidigt att 28-åringen, som tränat med AIK under vintern, tackade nej till erbjudandet, då hans enda alternativ i Sverige ska vara spel i AIK.

Blåvitt ska istället ha gått vidare och valt att leta efter andra alternativ, och GT menar att klubben snart kan vara nära en lösning. Sportchefen Kennet Andersson sa till Fotbollskanalen i januari att klubben letar efter förstärkning på mittbacksplatsen.

– Det är ingenting som vi försökt hålla på, inte på något sätt. Vi har två mittbackar som är hela och friska  och det är ganska tunt för att hålla en hel säsong. Sen har vi Rasmus Wikström som kommer tillbaka men det är klart att på den positionen tittar vi naturligtvis, sa Andersson då.

ANNONS
Publicerad 2020-02-19 kl 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto