Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sam Larssons oväntade flytt – uppges lämna Feyenoord för lag i coronadrabbade Kina

Sam Larsson kom till Feyenoord från Heerenveen sommaren 2017 och har sedan dess varit en regelbunden del av klubben under de senaste åren. Den här säsongen har det blivit nio starter och tolv inhopp i ligaspelet, på vilka Larsson har noterats för fyra mål och två assist.

Men nu rapporterar Voetbal International att 26-åringen är på väg att lämna Nederländerna för spel i Kina. Enligt tidningen får Feyenoord fem miljoner euro för svensken, som redan ska ha åkt iväg för att genomföra flytten. Aftonbladet uppger att det klubben det handlar om är Dalian FC, som tränas av Rafa Benitez, och kontraktet sträcker sig över tre år.

ANNONS

Kina har sedan tidigare stoppat all fotbollsspel i landet på grund av det dödliga coronavirusets spridning i landet. I slutet av januari togs beslutet att alla fotboll skjuts upp på obestämd tid och ännu har inget beslut tagits om när spelet kan börja i ligan, som inte har dragit igång den nya säsongen än trots att den egentligen skulle inledas förra helgen. Sedan tidigare finns inga svenska spelare i någon av Kinas två högsta divisioner. De flesta av landets lag är i väg på träningsläger i andra länder för att förbereda sig för den kommande säsongen.

Larsson har spelat utomlands sedan 2014, då han lämnade IFK Göteborg för spel i Heerenveen. Svensken har den här säsongen noterats för sex mål och åtta assist på 36 matcher i alla turneringen. Han har noterats för ett mål på fyra landskamper för det svenska landslaget, som han senast gjorde en landskamp för hösten 2018.

ANNONS
Publicerad 2020-02-26 kl 22:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto