Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: City jagar Everton-back

Sillybloggen

Aymeric Laporte har kantats med skadeproblem de senaste två säsongerna, och i onsdagens sextondelsfinal mot Real Madrid åkte den franske mittbacken på ytterligare en skada och beräknas missa minst tre veckors spel.

I kölvattnet av Laportes nya skada, skriver nu engelska The Mirror att Pep Guardiola är “desperat” för att förstärka backlinjen i sommar och Mason Holgate ses som ett realistiskt alternativ rapporterar tidningen.

Holgate har imponerat sedan Carlo Ancelotti tog över Everton i december, och The Mirror fortsätter med att säga att Everton arbetar på att förnya Holgates kontrakt som han har två år kvar på.

Holgate är enligt tidningen värderad till omkring 300 miljoner kronor och City skulle kunna erbjuda John Stones som motpart till Everton för en återkomst till Merseyside. Stones som inte var med i Citys 18-mannatrupp för mötet med Real Madrid trots att han var frisk.

Annons

Holgate kom från Barnsley till Everton för fem år sedan och har imponerat på Pep Guardiola och Citys scouting-team med sina och fina prestationer under säsongen och sin mångsidighet där han kan spela mittback, ytterback och defensiv mittfältare

Publicerad 2020-02-28 12:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto