Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barcelona och Real Madrid uppges göra upp om Chelsea-talang

Sillybloggen

Chelseas talangfulle mittfältare Billy Gilmour, 18, fick redan under försäsongen i somras beröm av Frank Lampard och skrev i mitten av september i fjol på ett nytt avtal med den engelska storklubben till sommaren 2023. Därefter har det under den här säsongen främst blivit speltid med Chelseas U23-lag, men även ett par matcher med A-laget.

– Billy Gilmour har haft en fantastisk resa. Han är en ung kille som visat upp sig på det här lägret och har spelat två matcher på en hög nivå. Jag hoppas att Billy fortsätter så här under den här säsongen, sa Lampard enligt Teamtalk.com om talangen i somras.

Gilmour är den här säsongen totalt noterad för två inhopp i Premier League, två matcher i ligacupen och två matcher i FA-cupen. Tidigare i veckan gjorde han 90 minuter på planen i 2-0-segern mot Liverpool i FA-cupen och imponerade dessutom i matchen.

Nu uppger engelska tidningen Daily Star att både Real Madrid och Barcelona efter detta har fått upp ögonen för den unge skotten och att de kan göra upp om talangens underskrift i sommar. Även Manchester City ska under en längre tid ha följt talangen.

Annons

Gilmour är fostrad i skotska storklubben Rangers FC, men kom under sommaren 2017 till Chelseas akademi. På meritlistan finns även bland annat ett mål på tolv landskamper för det skotska U21-landslaget. Ännu har han inte gjort A-landslagsdebut.

Publicerad 2020-03-08 08:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto