POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Ligakonkurrenten ute efter Phil Jones

Sommaren 2011 lämnade Phil Jones Blackburn för Manchester United. Den här säsongen har mittbacken dock fått sparsamt med tid i Manchester-klubben – och är endast noterad för två framträdanden i Premier League. Utöver det har han även gjort tre framträdanden i Europa League, två i ligacupen samt ett i FA-cupen. Åtta matcher totalt med andra ord.

Jones nuvarande avtal sträcker sig till sommaren 2023 – med option på ytterligare ett år – men nu skriver Daily Mirror att mittbacken kan lämna redan till sommaren. Enligt den brittiska tidningen är Newcastle intresserat av 28-åringen och väntas lägga ett bud kommande sommar. Vidare skriver tidningen att United vill ha 12 miljoner pund för Jones, omkring 150 miljoner kronor.

Publicerad 2020-03-15 kl 10:57

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto