Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Ligakonkurrenten ute efter Phil Jones

Sommaren 2011 lämnade Phil Jones Blackburn för Manchester United. Den här säsongen har mittbacken dock fått sparsamt med tid i Manchester-klubben – och är endast noterad för två framträdanden i Premier League. Utöver det har han även gjort tre framträdanden i Europa League, två i ligacupen samt ett i FA-cupen. Åtta matcher totalt med andra ord.

Jones nuvarande avtal sträcker sig till sommaren 2023 – med option på ytterligare ett år – men nu skriver Daily Mirror att mittbacken kan lämna redan till sommaren. Enligt den brittiska tidningen är Newcastle intresserat av 28-åringen och väntas lägga ett bud kommande sommar. Vidare skriver tidningen att United vill ha 12 miljoner pund för Jones, omkring 150 miljoner kronor.

ANNONS
Publicerad 2020-03-15 kl 10:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto