POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Liverpools uppges hålla ögonen på Schalke-talang

Liverpool rapporterades tidigare under söndagen ha en värvning av Napolis spanske innermittfältare Fabian Ruiz som prioritet i sommar, men uppges nu även gå för en värvning av Schalke 04:s talangfulle mittback Malick Thiaw, 18, skriver engelska tidningen Daily Mirror.

Thiaw har en senegalesisk pappa och finländsk mamma, men är född i Düsseldorf, Tyskland. 18-åringen har under senaste åren fostrats i Schalke och främst fått speltid i klubbens U19-lag. Däremot är han noterad för en match i år i Bundesliga.

Liverpool ska, enligt uppgifterna, ha scoutat backen under en tid och se Thiaw som en ny Joel Matip. Möjligen kan den engelska storklubben framöver utnyttja en utköpsklausul på 17 miljoner pund, drygt 205 miljoner kronor.

Publicerad 2020-03-22 kl 18:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto