Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Bale på väg bort - Real siktar in sig på succéspelare

Gareth Bale, näst bäst betald i Real Madrid, har inte fått det riktigt att stämma på slutet och allt som oftast har tränaren Zinedine Zidane valt andra spelare framför. Enligt den spanska tidningen AS tyder nu allt på att walesaren lämnar i sommar, vilket skulle kunna frigöra ekonomiska medel för nyförvärv. För även Real Madrid behöver se över sin ekonomi, skriver AS.

Enligt tidningen Marca har Real Madrid nu valt att sikta in sig på succéspelaren Erling Braut Haaland. Dortmunds norrman återfinns på förstasidan av tisdagens tidning. Enligt Marca har förhoppningarna om att lyckas värva Kylian Mbappé bleknat. Inte heller Alexander Isak, som nämndes av La Razon som ett alternativ tidigare år, står nu omnämnd.

ANNONS
Publicerad 2020-03-24 kl 08:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto