Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Real Madrids anfallsjakt uppges fortsätta - "Haaland favorit att komma till Bernabeu"

Real Madrid rapporteras fortsatt vara på jakt efter en ny anfallare. Enligt Marca vill den spanska storklubben ha in en ny anfallare, då Karim Benzema inte gör mål lika frekvent som förut, samtidigt som Luka Jovic hittills inte levererat för klubben.

Den spanska tidningen uppger att “den stora nyheten” är att Borussia Dortmunds norske jättetalang Erling Haaland är klubbens prioritet på anfallsfronten före Inters Lautaro Martinez och RB Leipzigs Timo Werner.

Samtidigt är en värvning av Kylian Mbappé fortsatt en dröm för klubben, men det ses som osannolikt i sommar. Även Neymar uppges vara ett alternativ, men osäkerhet uppges råda om brassen skulle passa in i “Marängernas” omklädningsrum. Neymar har dessutom under senaste tiden främst kopplats ihop med Barcelona, en klubb han uppges vilja återvända till i sommar.

ANNONS

Marca skriver också att Real Madrid helst vill ha in en europeisk anfallare, då klubben inte har speciellt många platser över till spelare som kommer från länder utanför Europa. I klubben finns redan Vinicius Junior, Rodrygo Goes och Eder Militao. Dessutom finns även Reinier Jesus på den listan, precis som Takefusa Kubo, som i sommar förväntas återvända till klubben.

Av den anledningen skriver Marca att Haaland nu är “favorit att komma till Santiago Bernabeu”. Talangen anslöt så sent som i vintras till Dortmund från Red Bull Salzburg och har kontrakt till sommaren 2024. 19-åringen är den här säsongen noterad för 40 mål och nio assist på 33 matcher.

Publicerad 2020-03-25 kl 07:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto