Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Buya Turay kopplas ihop med skotsk storklubb

34v

Mohamed Buya Turay, 25, var under förra säsongen med och bidrog till att Djurgården tog SM-guld. Anfallaren vann den allsvenska skytteligan, men lämnade efter säsongen för återkomst till belgiska klubben Sint-Truidense, som han blev utlånad från till Stockholmsklubben över den gångna svenska säsongen.

Buya Turay har även avtal med den belgiska klubben till sommaren 2021, men har tidigare uttalat sig om att han vill lämna för spel i en annan klubb efter tidigare vantrivsel i Belgien. Nu kan det också snart vara aktuellt med ett klubbyte.

Den skotska tidningen Daily Record bollar upp fem spelare som kan vara aktuella för den skotska storklubben Rangers att värva. Tidningen nämner Newcastles Freddie Woodman som målvakt, Hamburgs Rick van Drongelen som mittback, FC Köpenhamns Viktor Fischer som ytter, Dinamo Zagrebs Nikola Moro som central mittfältare och Buya Turay som anfallare.

Tidningen skriver att Rangers stjärnanfallare Alfredo Morelos kan lämna i sommar och att därmed Buya Turay kan vara aktuell för klubben. Om en sådan flytt skulle bli verklighet får Buya Turay en lite speciell chefstränare – Liverpool-ikonen Steven Gerrard.

ANNONS
Publicerad 2020-03-27 kl 10:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto