Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus och City i bytesaffär

Sillybloggen 2020-04-03 09:36

Tidigare har det florerat uppgifter om att Juventus är intresserat av att värva Gabriel Jesus från Manchester City. Det intresset ska fortsatt finna kvar, uppger Calciomercato. Nu ska den italienska klubben ha kommit med ett förslag, skriver sajten, i ett försök att få över brassen till Turin.

Förslaget? En bytesaffär mellan klubbarna. Gabriel Jesus till Juventus och Douglas Costa till City. För Pep Guardiola är Costa inget nytt ansikte, då han arbetade men honom under de bådas tid i Bayern München.

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto