Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Polack pekas ut som Ibrahimovics ersättare - men prislappen bekymrar

Sillybloggen

Flera italienska medier har uppgett att Zlatan Ibrahimovic kommer att lämna Milan i samband med att hans kontrakt med klubben löper ut i sommar. Stjärnan själv menar dock att han ännu inte fattat något beslut.

– Vi får se, jag vet inte ens själv vad jag vill, det händer något nytt varje dag. Vem hade kunnat förutspå det här med corona? Vi måste bara försöka leva och njuta av livet. Inte oroa oss för mycket. Jag har en familj att ta hand om, mår de bra så mår jag bra, sa han till Svenska Dagbladet i veckan.

En som pekats ut som ersättare till svensken är Napolis Arkadiusz Milik och enligt Football-Italia, som i sin tur hänvisar till La Gazzetta dello Sport, ska han vara Milanoklubbens “ideala” alternativ. Det finns dock ett krux. Uppgifterna gör gällande att Napoli begär 40 miljoner euro, drygt 440 miljoner kronor, för polacken. Enligt Football-Italia skulle Milan i sådana fall behöva sälja av spelare för att kunna knyta till sig Milik.

Annons

26-årige Milik står den här säsongen noterad för 12 mål på 22 tävlingsframträdanden. Tidigare i sin karriär har han representerat klubbar som Bayer Leverkusen och Ajax.

Publicerad 2020-04-05 15:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto