Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gerrard vill värva Liverpool-talang som ersättare till skyttekung

Sillybloggen

Rangers skyttekung Alfredo Morelos, 23, är den här säsongen noterad för 29 mål och tio assist på 46 matcher och rapporteras vara aktuell för en flytt till en större klubb i sommar, däribland Atlético Madrid. Därmed söker nu chefstränaren Steven Gerrard nya offensiva alternativ till nästa säsong, rapporterar engelska tidningen Daily Star.

Enligt tidningen är en spelare som Gerrard kan tänkas vilja ha Liverpools anfallstalang Rhian Brewster, 20, som just nu är utlånad till Swansea City i Championship. Brewster har avtal med Liverpool fram till i sommar och är den här säsongen noterad för fyra mål på elva framträdanden i Championship. 20-åringen har hittills inte fått särskilt stort förtroende i Liverpools A-lag och har ännu inte fått göra debut i Premier League.

Daily Star skriver även att talangfulle Bordeaux-anfallaren Josh Maja, 21, är ett alternativ för Rangers. Maja lämnade i vintras Sunderland för spel i den franska klubben och har kontrakt till sommaren 2023. Rangers är på andraplats i den skotska högstaligan, som är tillfälligt pausad till följd av coronavirusets utbrott.

Annons
Publicerad 2020-04-06 11:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto