Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Klopp vädjar - han ska bli van Dijks mittbackspartner

Sillybloggen

Många storlag runt om i Europa håller ögonen på Sevillas mittback Diego Carlos. Liverpool, Real Madrid och Atlético Madrid är bara några. 27-åringen kom till Spanien i somras från Nantes och den här säsongen har brassen imponerat stort då han har noterats för två mål på 25 ligamatcher i La Liga.

Carlos är väl medveten om att intresset är stort och för spanska Mundo Deportivo berättar han vad som krävs för att lämna La Liga-klubben.

– Om jag någonsin lämnar Sevilla, så skulle det vara för att gå till en mycket större klubb, för Sevilla är bra, sa han tidigare.

En som har varit tydlig med att Diego Carlos är Liverpools transfermål är Jürgen Klopp och enligt spanska Mundo Deportivo ska 52-åringen nu sagt till klubbledningen att visa framfötterna i förhandlingarna. Enligt tidningen är Klopp ute efter den perfekt partnern till Virgil va Dijk.

Diego Carlos kontrakt med Sevilla går ut sommaren 2024. Det har tidigare kommit rapporter om att Carlos har en utköpsklausul på 65 miljoner pund, cirka 800 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2020-04-07 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto