Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Presidenten uppmanar Aubameyang: "Vill inte säga att Arsenal inte är ambitiöst"

Sillybloggen

Arsenals anfallsstjärna Pierre-Emerick Aubameyang, 30, har avtal fram till sommaren 2021, men har under senaste tiden kopplats ihop med andra klubbar. Arsenal-tränaren Mikel Arteta har varit tydlig med att han vill behålla stjärnan, men ännu är inget nytt kontrakt påskrivet, samtidigt som framtiden är osäker.

Gabons fotbollsförbunds president Pierre Alain Mounguengui är i sin tur tydlig med att han tycker att Aubameyang borde testa på en ny utmaning.

– Jag vill inte säga att Arsenal inte är ambitiöst, men klubben har inte lika stora ambitioner som andra klubbar i Europa. Om Pierre vill skriva på ett kontrakt med en mer ambitiös klubb kommer han att kunna göra det, säger presidenten till ESPN och fortsätter:

– Vi ser, på ett individuellt plan, honom som en av de bästa spelarna i världen, men de är råd som jag ger till honom är att fortsätta jobba på för att få uppmärksamhet från de största och mest ambitiösa klubbarna. Alla i Gabon ser Aubameyangs nivå och därför ska han avsluta sin karriär i en av de största klubbarna och vinna en stor trofé.

Annons

Aubameyang är den här säsongen noterad för 20 mål och en assist på 32 matcher i alla turneringar. Tidigare har han bland annat tillhört Borussia Dortmund, Saint-Etienne, Milan, Monaco och Lille.

Publicerad 2020-04-11 15:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto