Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Efter kompisens samtal - Suarez var öppen för att lämna Barcelona

Sillybloggen

Barcelonas anfallsstjärna Luis Suarez, 33, spelade under flera år med tidigare anfallaren Sebastian Abreu i Uruguays A-landslag. Suarez och Abreu blev under den perioden goda vänner – och nu rapporterar spanska tidningen As att Abreu i fjol till och med var nära att locka Suarez till en lite oväntad övergång till uruguayanska klubben Nacional.

Abreu säger sig i fjol ha varit aktuell för att ta över som tränare för Nacional, något som fick honom att ringa upp Suarez och kolla av läget med anfallaren gällande en återkomst till klubben, då Suarez har en bakgrund i både klubbens akademi och A-lag.

– Jag hade chans att bli Nacional-tränare, säger Abreu till Sport 890 enligt As och fortsätter:

– Jag sa till honom: “Lucho (Luis Suarez), det är inget konkret, men det finns en möjlighet. Hur ser det ut för dig? Vad ska vi göra?

Enligt Abreu svarade då Suarez så här:

– Om du blir tränare, låt mig prata med Sofi och prata om det med familjen. Jag har alltid sagt att jag kommer tillbaka om du är tränare.

Annons

Suarez har avtal med Barcelona till sommaren 2021 och är den här säsongen noterad för 14 mål och elva assist på 23 matcher.

Publicerad 2020-04-12 21:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto