Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Klose kan bli assisterande tränare: "Måste bestämma själv"

45v

Tidigare tyske landslagsstjärnan Miroslav Klose basar numera över Bayern Münchens U17-landslag, men kan snart bli assisterande tränare till Hansi Flick i den tyska storklubbens A-lag. Flick bekräftar för tyska nyhetsbyrån DPA att det nu är upp till den tidigare anfallaren att bestämma sig för om han vill bli ny assistent i A-laget.

– Han måste bestämma själv. Sådana saker är inte bara upp till mig, säger Bayern-tränaren till DPA.

– Jag har känt “Miro” länge och jag har lärt känna honom som en mycket lojal och sympatisk person med goda sociala färdigheter. Jag tror att det skulle vara värdefullt för vår ledarstab, fortsätter han.

ANNONS

Klose har kontrakt med Bayerns U17-lag till i sommar. 41-åringen gjorde totalt fyra säsonger, mellan 2007-2011, i Bayerns A-lag, men avslutade under 2016 spelarkarriären i Lazio. Bland annat har han två tyska ligatitlar, en italiensk cuptitel och ett VM-guld på meritlistan. Klose är även den spelare som har gjort flest mål i VM:s historia med 16 mål.

Publicerad 2020-04-12 kl 21:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto