Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona ger sig in i jakten på stjärna - har bytesaffär som trumfkort

Sillybloggen

Chelseas mittfältsstjärna Ngolo Kanté, 29, rapporteras vara tillgänglig för ett klubbyte i sommar, då Londonklubben uppges kunna tänka sig att sälja spelaren för 70 miljoner euro, drygt 765 miljoner kronor. Tidigare har det rapporterats om intresse från storklubbarna Juventus, Paris Saint-Germain och Real Madrid – och nu verkar även Barcelona ge sig in i jakten på den franske mittfältaren.

Spanska tidningen Mundo Deportivo uppger att Barcelona ser Kanté som en bra värvning för att spetsa truppen, då den här säsongen mest troligt är den sista för både Ivan Rakitic och Arturo Vidal i den spanska storklubben. Därmed behöver Barcelona få in en ny fysisk och kraftfull spelare, vilket skulle kunna vara Kanté.

Mundo Deportivo skriver att Barcelona möjligen inte har råd att möta Chelseas höga prislapp, men att Philippe Coutinho kan läggas in i affären som en form av byteshandel, då Chelsea även tidigare ska ha uttryckt intresse för brassen. Barcelona har dock tidigare även rapporterats vara intresserat av Tanguy Ndombele och Fabian, men enligt Mundo Deportivo vore Kante den bästa värvningen av ovan nämnda alternativ.

Annons

Kanté har avtal med Chelsea till sommaren 2023 och är den här säsongen noterad för tre mål på 22 matcher i alla turneringar. Spelaren anslöt under 2016 från Leicester City.

Publicerad 2020-04-15 07:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto