POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Djurgårdens möjlighet - öppnar för att låna Danielson: "Inget är orealistiskt"

Djurgården sålde i vintras viktige mittbacken Marcus Danielson, 31, till kinesiska klubben Dalian för runt 50 miljoner kronor. Men ännu har den kinesiska säsongen inte dragit igång till följd av coronavirusets utbrott och dessutom är det oklart om det blir spel i år. FotbollDirekt skriver , utifrån kinesiska tidningen South China Morning Posts information, att det kinesiska fotbollsförbundet inte vill starta säsongen inför tomma läkare eller minska antalet matcher, vilket kan innebära att det möjligen inte blir spel i år, även om ett slutgiltigt beslut inte är taget.

Därmed kan Danielson vara aktuell för en återkomst till Djurgården på lån. Djurgårdens sportchef Bosse Andersson följer situationen och kommer att kolla läget med mittbacken.

– Det måste vi göra om det händer. Vi kommer att ställa frågan. Det är egentligen för tidigt att säga mer än så just nu, men inget är orealistiskt om säsongen i Kina ställs in. Då gäller det att få klarhet i hur de tänker kring sina spelare, säger Andersson till FotbollDirekt.

Danielson kom till Djurgården inför säsongen 2018 från Gif Sundsvall och var i fjol med och tog Stockholmsklubben till SM-guld. I det guldvinnande laget var han lagkapten och lagets bäste spelare förra säsongen.

Publicerad 2020-05-01 kl 15:28

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto