Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Inter-stjärna uppges ha meddelat klubbens ledning - vill till Barcelona

Sillybloggen

Inters argentinske anfallare Lautaro Martinez, 22, har under en längre tid kopplats ihop med en flytt till Barcelona. Turerna har varit många och från närapå dag till dag har det kommit nya rapporter om den möjliga övergången.

Sky Sport Italia uppgav nyligen att Barcelona gör allt för att få till en värvning, men att Inters utköpsklausul på 111 miljoner euro, drygt 1,2 miljarder kronor är problematisk, då klausulen, från och med att den aktiveras, gäller i endast fem dagar, samt att hela summan ska betalas direkt. Däremot har det också kommit rapporter om att Barcelona kan tänka sig att släppa någon spelare till Inter i motsatt riktning för att få ner priset.

Nu rapporterar spanska tidningen Mundo Deportivo att Martinez har gjort ett val om att han vill flytta till Barcelona och att han ska ha sagt det till Inter. Däremot rapporterar tidningen fortsatt att den spanska storklubben inte vill betala den stora utköpsklausulen och i stället kan tänka sig att släppa Arturo Vidal och Junior Firpo åt motsatt håll, något dock Inter enligt uppgifterna inte är berett att ens diskutera om inte 90 miljoner euro, drygt 982 miljoner kronor är en del av affären.

Annons

Anfallaren uppges därmed nu pressa Inter för att få igenom en flytt, då han rapporteras vara ovillig att skriva på ett nytt kontrakt, vilket möjligen kan få Inter att ändra inställning i förhållande till förhandlingar med Barcelona om spelaren.

Martinez har avtal med Inter till sommaren 2023 och är den här säsongen noterad för 16 mål och fyra assist på 31 matcher. 22-åringen anslöt sommaren 2018 från Racing Club.

Publicerad 2020-05-02 12:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto