Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sané nära flytt - överens om ett femårskontrakt

Sillybloggen

Bayern München har under en längre tid ryktats vilja värva Manchester Citys tyske landslagsman Leroy Sané, 24. Redan förra sommaren rapporterades en övergång vara nära, men efter att spelaren skadade sig allvarligt i Community Shield i augusti i fjol rann en övergång ut i sanden.

Nu uppger tyska tidningen SportBild att Sané i stort sett är överens med Bayern om ett femårskontrakt och villkoren i det – och att endast en överenskommelse mellan klubbarna nu återstår i den förväntade affären. Enligt tidningen låg Bayerns första bud på 40 miljoner euro, drygt 426 miljoner kronor, samtidigt som den tyska storklubben hoppas på att max behöva betala 60 miljoner euro, drygt 638 miljoner kronor.

Före coronavirusets utbrott kom dock rapporter om att City vill ha över en miljard kronor vid en affär med Bayern. Det är möjligen inte lika sannolikt nu med tanke på coronavirusets följder för ekonomin.

Annons

Sané har avtal med City till sommaren 2021 och anslöt sommaren 2016 från Schalke 04.

Publicerad 2020-05-06 08:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto