Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bundesliga-svensk på väg att skriva nytt avtal

Sillybloggen

Landslagsmeriterade vänsterbacken Oscar Wendt, 34, lämnade sommaren 2011 FC Köpenhamn för spel i tyska laget Borussia Mönchengladbach och har sedan dess tillhört den tyska klubben. Wendt, som även har en bakgrund i IFK Göteborg, har kontrakt med “Fölen” till i sommar, men ser nu ut att stanna i klubben en längre tid än så.

FotbollDirekt uppger att Wendt är nära att skriva på ett nytt kontrakt, då han ska ha fått ett förslag som han ska ha tackat ja till.

Wendt, som den här säsongen är noterad för två mål och fyra assist på 23 matcher, har tidigare även uttalat sig om att han skulle vilja avsluta karriären i Mönchengladbach om det är möjligt, men att det är IFK Göteborg som gäller i Sverige om det blir flytt hem.

– Att jag får avsluta karriären i Gladbach är mitt drömscenario, sa han till tyska tidningen Kicker då och fortsatte:

– En flytt inom Bundesliga har jag väldigt svårt att föreställa mig. Min känsla är: antingen kommer jag avsluta min karriär i Gladbach eller så flyttar jag tillbaka till Sverige.

Annons
Publicerad 2020-05-07 14:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto