Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Everton utmanar om dansk landslagsman

Sillybloggen

Danmarks landslagsmittfältare Pierre-Emile Höjbjerg, 24, uppges nu vara het på transfermarknaden. 24-åringen, som sommaren 2016 anslöt till Southampton från tyska storklubben Bayern München, har under senaste säsongerna fått gott om speltid i Premier League och kopplades så sent som i förra veckan ihop med Tottenham.

Då uppgav engelska tidningen Daily Telegraph att José Mourinho håller ögonen på mittfältaren, men att han först vill vänta ut coronakrisen innan ett beslut fattas om ett försök att värva mittfältaren.

Nu skriver The Athletic att även Everton ger sig in i kampen om 24-åringen, då italienske tränaren Carlo Ancelotti rapporteras vara en stor beundrare av spelaren. Everton ska även ha varit intresserad av att värva spelaren redan i januari.

Höjbjerg har just nu avtal med Southampton till sommaren 2021 och kommer, enligt The Athletic, inte att skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Samtidigt är just nu Premier League-säsongen är tillfälligt stoppad till följd av coronavirusets utbrott.

Annons

Dansken har sedan tidigare även, utöver Southampton och Bayern München, bland annat en bakgrund med spel i Schalke 04, Augsburg och Brøndby, samtidigt som han har gjort tre mål på 33 A-landskamper för det danska A-landslaget.

Publicerad 2020-05-11 20:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto