POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Dansk stjärna ryktas till Tottenham: "Vill spela på en högre nivå - vill vinna CL"

Southamptons danske landslagsmittfältare  Pierre-Emile Höjbjerg, 24, uppges vara aktuell för en övergång till både Everton och Tottenham. 24-åringen, som anslöt till Southampton under 2016 från Bayern München, har avtal till sommaren 2021 och uttalar sig även nu om att han vill till en större klubb än Southampton.

– Jag vill spela på en ännu högre nivå än jag är på för närvarande, men relationen mellan mig och Southampton är fantastisk. Klubben gav mig en plattform att växa och jag säger inte “adjö”, då jag har fokus på min klubb, men mitt mål är tydligt. Jag vill vinna Premier League och Champions League, säger Höjbjerg till Sport1.

Dansken har sedan tidigare även, utöver Southampton och Bayern München, bland annat en bakgrund med spel i Schalke 04, Augsburg och Brøndby, samtidigt som han har gjort tre mål på 33 A-landskamper för det danska A-landslaget.

Publicerad 2020-05-14 kl 16:24

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto