Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Stora medier överens - Mertens har bestämt sig

Napolis belgiske anfallsstjärna Dries Mertens, 33, har under senaste tiden både kopplats ihop med Chelsea och Inter, men nu slår flera stora medier ute i Europa fast att det är klart att anfallaren stannar i Neapel, ett nytt kontrakt är klart. 

 

The Guardian rapporterar, precis som italienska Sky, att Mertens, vars kontrakt går ut i sommar, har kommit överens med Napoli om ett nytt kontrakt som sträcker sig över tre år. Enligt den engelska tidningen får nu anfallaren en veckolön på 140 000 pund, drygt 1,6 miljoner kronor och en “sign on”-bonus på 2,2 miljoner pund, drygt 26 miljoner kronor.

ANNONS

 

Mertens lämnade under sommaren 2013 PSV Eindhoven för Napoli och har den här säsongen gjort tolv mål och sex assist på 29 matcher i alla turneringar. Serie A-säsongen är dock just nu tillfälligt stoppad till följd av coronavirusets utbrott. 

Publicerad 2020-05-19 kl 07:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto