Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dortmund-tränaren uppges sitta löst - tidigare Bayern-tränare kan ersätta

Sillybloggen

Borussia Dortmunds tränare Lucien Favre tog i slutet av maj 2018 över som huvudtränare i den tyska storklubben, men rapporteras nu sitta löst efter tisdagens uddamålsförlust mot Bayern München i Bundesliga.

Tyska tidningen Bild skriver att Dortmund just nu diskuterar en möjlig ersättare till Favre och att det möjligen kan vara Niko Kovac, som i november i fjol tvingades bort från Bayern München. Kovac har tidigare även basat över bland annat Eintracht Frankfurt och Kroatiens A-landslag. Enligt Bild är även RB Leipzig-tränaren Julian Nagelsmann ett drömnamn, men det rapporteras vara mer eller mindre osannolikt, då Nagelsmann kom till Leipzig inför den här säsongen och har avtal till 2023.

Favre ville, efter förlusten mot Bayern, inte uttala sig om de senaste ryktena om att han kan komma att lämna Dortmund.

Annons

– Det har snackats om det i månader här. Jag läser inte tidningar men vet vad som händer. Jag ska prata om det om några veckor. Jag är lugn och litar på mig själv, säger han till tyska Sky.

Borussia Dortmund är placerat på andraplats i den tyska högstaligan.

Publicerad 2020-05-27 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto