Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF-back räknar inte med nytt avtal: "Känns ganska långt borta"

Sillybloggen

Helsingborgs IF-backen Carl Thulin, 20, anslöt under 2014 till HIF:s akademi och skrev våren 2018 på ett A-lagskontrakt med föreningen. Men sedan dess har det inte blivit särskilt mycket speltid med föreningens A-lag, då han under andra halvan av 2018 blev utlånad till Ängelholms FF och i fjol blev utlånad till Eskilsminne, men med möjlighet till spel även med HIF.

HIF gav dessutom tidigare i år besked om att Thulin även fortsättningsvis lånas ut till Eskilsiminne och med drygt ett halvår kvar på HIF-kontraktet ser nu 20-åringen slutet på sin tid i den allsvenska klubben. Thulin har ännu ingen dialog med HIF om ett nytt kontrakt.

– Det känns ganska långt borta om jag ska vara ärlig. Men jag har inte riktigt planerat och vet inte riktigt heller, säger han till HD.

Thulin berättar även för HD att han inte tänker så mycket på framtiden.

– Faktiskt inte jättemycket. Jag brukar vara ganska tänkande, tänker på framtiden och allt sånt, men sedan jag kom upp till seniorfotbollen i HIF har jag verkligen lärt mig att det inte är någon mening. Du har ingen aning om var du kommer spela, du vet inte det förrän du har spelat en hel säsong och då kan ta ett beslut. Det blir inte bättre om du tänker på det, säger han till tidningen.

Annons

Thulin har bland annat två allsvenska matcher och tre matcher i superettan på meritlistan

Publicerad 2020-05-28 13:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto