Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Mittfältskuggen förväntas förlänga med Liverpool

Sillybloggen

Georginio Wijnaldum, 29, har varit en av Jürgen Klopps viktigaste kuggar sedan han anslöt till Merseyside-klubben 2016. Hans mest minnesvärda insats kom utan tvekan i förra årets semifinal i Champions League mot Barcelona på Anfield, när Wijnaldum efter att ha blivit inbytt i andra halvlek gjorde två mål för att skicka Liverpool till finalen – som de sedan vann.

Nu ser mittfältaren ut att förlänga sin vistelse på Anfield. Wijnaldums kontrakt går ut i juni 2021, men Liverpool och Klopp har varit tydliga att de vill förlänga hans kontrakt redan i sommar – och det verkar de göra.

Fabrizio Romano skriver för ansedda The Guardian att Wijnaldum förväntas skriva på ett nytt kontrakt som “minst sträcker sig till 2024”.

Mittfältaren stannar gärna i klubben. De erbjudna lönerna har inte varit något hinder för Wijnaldum. Utan mittfältaren uppges enligt Romano ha velat garantier att han fortsatt kommer ses som en viktig del av Jürgen Klopps lagbygge, innan han dedikerade sin framtid på Merseyside. Något som han fått.

Annons
Publicerad 2020-06-09 17:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto