Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan jagar Liverpoolmittfältare - som är redo att lämna

Sillybloggen

Ralf Rangnick förväntas ta över som tränare och sportchef för Milan nästa säsong. Under onsdagen rapporterade bland annat Sky Italia att Rangnick hade mött Milans vd Ivan Gazidis i Österrike för att definiera Rangnicks roll hos Milan.

Rangnick är en tränare och sportchef med en väldigt precis vision över hur en fotbollsklubb ska drivas och hur ett fotbollslag ska spela – och nu ryktas han vilja ha en av sina gamla Leipzig-spelare till Milan för att väcka den visionen till liv.

Enligt Milan-sajten MilanLive, uppges det röd-svarta laget i Milano jaga Liverpools Naby Keïta, tillika Rangnicks gamla mittfältsankare i Leipzig – som är öppen för att lämna Liverpool.

Liverpool spenderade stora pengar när man värvade Keïta 2017, men på grund av skador har han aldrig lyckats etablera sig och ta en plats i Klopps startelva. Därför ska han nu enligt MilanLive vara öppen för att lämna Liverpool.

Annons

Liverpool uppges enligt sajten även planera att plocka in Wolverhamptons portugisiske mittfältare Ruben Neves som ersättare om Keïta skulle lämna klubben.

Värt att nämna är att det var Ralf Rangnick som värvade Naby Keïta till Leipzig när han hade samma dubbelroll där som han ser ut att få i Milan.

Publicerad 2020-06-17 23:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto