Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Belgisk tidning: Lustigs äventyr verkar vara över

Sillybloggen

För ungefär en månad sedan uppgav skotska The Sun, som hänvisade till belgiska tidningsuppgifter, att Mikael Lustigs tid i belgiska Gent ser ut att lida mot sitt slut med anledning av att klubben värvat Jordan Botaka från Sint-Truiden.

Nu slår den belgiska tidningen Het Nieuwsblad mer eller mindre fast att den svenske landslagsbacken kommer att lämna. Enligt tidningen vill Gent även värva in vänsterbacken Nurio Fortuna från RSC Charleroi och det skulle innebära ett överflöd på ytterbackar. I ytterbacksfrågan skriver Het Nieuwsblad att situationen för högerbacken Alessio Castro-Montes och Milad Mohammadi inte kommer att förändras, men att läget blir ett annat för Nana Asare (vänsterback) och Mikael Lustig.

“För Nana Asare och framför allt Mikael Lustig ser äventyret nästan ut att vara över”, skriver tidningen.

När The Sun uppgav att Lustig såg ut att lämna Gent spåddes Sverige kunna bli ett alternativ för 33-åringen. När Lustig lämnade Celtic för Gent förra året nämndes AIK som ett alternativ.

Annons

Mikael Lustig gjorde den gångna säsongen 30 tävlingsframträdanden för Gent. Den belgiska säsongen ställdes in i förtid och Gent slutade tvåa. Landslagsbacken har kontrakt till sommaren 2022.

Publicerad 2020-06-19 17:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto