POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Raiola redo att erbjuda Zlatan till Real Madrid

I går, måndag, bekräftade Milans klubbdirektör Ricky Massara att Zlatan Ibrahimovic kommer att förlänga sitt avtal med Milano-klubben – åtminstone över den här säsongen. 38-åringen är en av sex spelare i truppen vars utgående avtal kommer att förlängas säsongen ut.

– De (kontrakten) kommer att förlängas, sa Massara till Milannewst.it.

Samtidigt sa Massara att det ännu är oklart om svensken har en fortsatt framtid i klubben efter nuvarande säsong.

– Ibrahimovic är en mästare, laget har blivit bättre efter hans ankomst. När vi kommer till slutet av säsongen får vi sätta os ner och diskutera situationen.

Vad som händer efter nuvarande säsong är dock fortsatt oklart. Zlatan har kopplats ihop med en rad andra italienska klubbar, men även Hammarby som han är delägare i. Italienska uppgifter har tidigare även uppgett att 38-åringen kan avsluta karriären efter nuvarande säsong.

Men kanske fortsätter den i… Real Madrid?

Enligt Goal, som hänvisar till Don Balon, är Ibrahimovics agent Mino Raiola redo att erbjuda anfallaren till den spanska giganten då han fortfarande letar efter ett “sista stopp” innan karriären rundas av. Vidare skriver sajten att svensken fortfarande vill vinna Champions League och just därför nämns Real Madrid. Enligt sajten skulle förhandlingar kunna inledas, då de hävdar att svensken skulle kunna tänka sig en flytt till Madrid utan alltför stora ekonomiska anspråk.

Ibrahimovic är just nu skadad, men kan snart vara redo för spel igen. Enligt italienska tidningen La Gazzetta dello Sport kan Ibrahimovic möjligen vara redo för spel igen den 1 juli mot Spal i Serie A.

Publicerad 2020-06-23 kl 12:14

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto