Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Fowler lämnar Brisbane

Sillybloggen

Tidigare Liverpool-anfallaren och engelske landslagsspelaren Robbie Fowler, 45, tog i april i fjol över som ny chefstränare i australiska klubben Brisbane Roar med ett avtal över två år. Redan nu lämnar han dock laget i förtid, meddelar klubben på sin hemsida.

Brisbane Roar skriver att varken Fowler eller assisterande tränaren Tony Grant kommer att återvända till klubben med anledning av rådande situation i landet till följd av coronavirusets utbrott.

– Robbie har inte bara tillhandahållit stabilitet, utan även gett en uppfriskande injektion av kunskap och insikt i Roar. Vi är ledsna över att den här globala pandemin har påverkat våra gemensamma planer, men vi förstår självklart att familjen kommer först under de här svåra tiderna, säger klubbens vice ordförande Chris Fong i en kommentar på klubbens hemsida.

Fowler om avskedet:

– Å mina och Tonys vägnar vill jag tacka klubben och supportrarna för den här möjligheten och det varma välkomnandet och stödet som vi och laget fått. Vi är mycket stolta över vad vi har uppnått.

Annons

Roar meddelar vidare att en ny chefstränare så småningom kommer att tillsättas i klubben. Fowler har tidigare lett Muangthong United, men även haft ledarroller i Liverpool och MK Dons. Under 2012 avslutade han sin spelarkarriär i Muangthong United i Thailand.

Publicerad 2020-06-29 09:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto