POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Klart: Tidigare Djurgården-kapten återvänder till Nederländerna

Djurgårdens förre lagkapten Emil Bergström, 27, blev inför den här säsongen utlånad från nederländska laget Utrecht till schweiziska laget Basel och har under den här säsongen kommit till spel i elva matcher, varav åtta i ligaspelet, med den schweiziska storklubben. 27-åringen har varierat starter och inhopp med att få sitta på bänken.

Nu meddelar Basel att Bergström lämnar klubben vid låneavtalets slut i dag, den 30 juni, och att backen därmed återvänder till Utrecht. Bergström, som kom till Utrecht från Rubin Kazan sommaren 2018, har avtal med den nederländska klubben till sommaren 2022.

Bergström har, på svensk mark, bland annat en bakgrund i Brommapojkarna och Djurgården. I Djurgården var han även under en period lagkapten, men lämnade sedan föreningen under vintern 2016 för spel i ryska laget Rubin Kazan. Utöver Rubin Kazan, Utrecht och Basel, så har han även tillhört Grasshoppers på utländsk mark.

Publicerad 2020-06-30 kl 07:35

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto