POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6d

Uppgifter: Polska storklubbar i samtal med Ishak

Nürnberg-anfallaren Mikael Ishak, 27, avslutade i helgen den tyska ligasäsongen med ett kort inhopp mot Holstein Kiel (1-1) i den tyska andraligan. Anfallaren har samtidigt kontrakt med den tyska klubben till i dag, den 30 juni, och är framöver fri att skriva på för en ny klubb. Redan i januari var han aktuell för att lämna Nürnberg, men blev då kvar i klubben. En klubb som nämndes som en intressent i vintras var tyska laget Paderborn, som i helgen ramlade ur Bundesliga, och sedan dess har det även rapporterats om intresse från både allsvenskan och Nederländerna.

Nu uppger polska tidningen Prezglad Sportowy att även polska storklubbarna Legia Warzawa och Lech Poznan är intresserade av svensken. Båda klubbarna har dessutom, enligt uppgifterna, inlett samtal med 27-åringen om en gemensam framtid.

Ishak har tidigare en bakgrund med spel i Assyriska FF, FC Köln, FC St. Gallen, Parma, Crotone och Randers. Den här säsongen blev han noterad för ett mål på 13 matcher i Tyskland, medan det under förra säsongen blev mer speltid med fyra mål och fyra assist på 29 matcher i Bundesliga. Totalt har han gjort ett mål på fyra A-landskamper med det svenska landslaget. Hösten 2018 blev han senast uttagen i Janne Anderssons landslagstrupp, men kom då inte till spel i Nations League.

Publicerad 2020-06-30 kl 07:29

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto