Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tottenham-back kan förlänga - men vill ha dubblad lön

Sillybloggen

Tottenham-spelaren Eric Dier, 26, har kontrakt med Spurs till sommaren 2021 och är dessutom aktuell för att skriva på ett nytt kontrakt. Däremot vill han, enligt engelska tidningen Daily Mail, ha dubbelt så mycket i lön vid en förlängning med Premier League-klubben.

Dier tjänar just nu, enligt tidningen, 60 000 pund, drygt 700 000 kronor i veckan och vill även helst komma överens med Tottenham om ett nytt kontrakt.

Engelsmannen är under den här säsongen noterad för 29 matcher i alla turneringar, men kommer nu inte att kunna komma till spel förrän i sista ligaomgången mot Crystal Palace i Premier League. Anledningen till det är att han, efter FA-cupförlusten mot Norwich i mars, tog sig upp på läktaren och hamnade i konfrontation med en Tottenham-supporter. Det engelska fotbollsförbundet (FA) beslutade sig därför i veckan för att stänga av spelare i fyra matcher och ge spelaren böter.

Annons

Tottenham är placerat på niondeplats i den engelska högstaligan.

Publicerad 2020-07-10 13:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto