POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Milan ger sig in i jakten på succéanfallaren

Inför säsongen 2019-20 värvade Lille den 21-årige nigerianske anfallaren Victor Osimhen som ersättare för Nicolas Pépé som gick till Arsenal – och det blev succé direkt. Osimhen hann göra 18 mål och sex assist för Lille innan den franska säsongen avslutades i maj på grund av coronaviruset.

Nigerianens insatser gjorde att många europeiska storklubbar fick upp ögonen för anfallaren, framförallt Arsenal och Napoli. Osimhen har till och med varit på plats hos den Napoli, där han träffade tränaren Gennaro Gattuso och presidenten Aurelio De Laurentiis. Men nu ger sig Milan in i jakten på Osimhen, enligt Football-Italia.

Football-Italia refererar till en källa i anfallarens hemland Nigeria, och hävdar att Milan håller på att förbereda ett bud för anfallaren. Lille uppges kräva 520 miljoner kronor för sin guldklimp, som de värvade för omkring 150 miljoner kronor förra sommaren.

Ett beslut om Osimhens framtid väntas tas under måndagen eller tisdagen, och den nya transferförmedlaren har fått anfallaren att känna mindre press för att skriva på för Napoli, skriver Football-Italia.

Publicerad 2020-07-12 kl 14:44

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto