Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barças omklädningsrum vill ha Kluivert

Sillybloggen

Barcelona förlorade ligatiteln till Real Madrid under slutspurten av säsongen, och tränare Quique Setién uppges sitta löst. Nyligen kom uppgifter om att Barcelonas president Josep Maria Bartomeu haft ett krismöte med Setién efter förlusten mot Osasuna, men att han får sitta kvar tills vidare.

Nu skriver katalanska tidningen Mundo Deportivo att Barcelonas omklädningsrum vill ha Patrick Kluivert som tränare. Kluivert har en bakgrund som spelare i Barcelona. Tidningen skriver att beslutet ligger i händerna på president Bartomeu.

Kluivert har tidigare varit assisterande tränare i nederländska AZ och NEC, och har även varit förbundskapten för Curacao. Han har även haft ledarpositioner i Ajax och en klubbdirektörsroll i PSG.

Barcelona spelar i dag sista omgången av La Liga borta mot Deportivo Alavés. Därefter möter man Napoli i returen av åttondelsfinalen av Champions League, en match som spelas på Camp Nou 8 augusti. Barcelona har med sig ett 1-1-resultat från det första mötet på San Paolo.

Annons
Publicerad 2020-07-19 12:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto