Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter: Prislappen på Sancho "orealistisk"

Sillybloggen

Följetongen kring Jadon Sanchos eventuella flytt från Borussia Dortmund till Manchester United fortsätter.

Den brittiska tidningen The Guardian uppgav i går, tisdag, att engelsmannen och Manchester United är överens om de personliga villkoren för ett femårskontrakt, vilket skulle innebära ett rejält lönelyft för 20-åringen.

Samtidigt rapporterar nu BBC och Sky Sports att Manchester United och Dortmund står långtifrån varandra i övergångsförhandlingarna på grund av prislappen som är satt på stjärnskottet. Enligt BBC vill den tyska storklubben ha runt 100 miljoner pund, ungefär 1,1 miljard svenska kronor, för Sancho, men Manchester United å sin sida ska tycka att den summan är ”orealistisk”. BBC rapporterar även att Dortmund har för avsikt att affären ska vara i lås senast den 10 augusti med anledning av att försäsongen drar igång i samma veva och då önskar man inga som helst störningsmoment.

Annons

Sancho lämnade sommaren 2017 Manchester Citys U18-lag för spel i Dortmund och blev förra säsongen noterad för 20 mål och 20 assist på 44 framträdanden.

Publicerad 2020-08-05 07:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto