Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Blåvitt har tagit kontakt med tidigare ÖSK-spelaren

Sillybloggen

I september i fjol sålde Örebro Filip Rogic till ryska FK Orenburg. Mittfältaren skrev då på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen 2022 – men i juni kom parterna överens om att bryta avtalet.

När det stod klart att 27-åringen lämnade Ryssland sa ÖSK:s manager, Axel Kjäll, följande till Fotbollskanalen.

– Det är nog inte aktuellt att det händer något i det här fönstret. Men Filip är en väldigt bra spelare som gjorde mycket bra ifrån sig i ÖSK och han var väldigt populär hos våra fans – det tror jag de kan skriva under på, sa Kjäll och fortsatte:

– Duktiga fotbollsspelare vill man alltid se i ÖSK-tröjan – och Filip är en bra spelare. Någon gång i framtiden hade det varit jättekul att se honom i ÖSK-tröjan igen. Sedan får vi se om och när.

Nu uppger Fotboll Direkt att Rogic kan vara på väg tillbaka till allsvenskan. Men inte till Örebro – utan till IFK Göteborg.

Annons

Sajten skriver att 27-åringen finns på Blåvitts radar och att kontakter är tagna mellan parterna.

– Vi kommenterar inga enskilda namn. Vi spanar både inåt och utåt och ser om det finns något vi kan göra, säger Blåvitts sportchef Kennet Andersson till sajten.

Publicerad 2020-08-13 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto