Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Messi vill lämna Barcelona - redan i sommar

Sillybloggen

En av Brasiliens mest välkända journalister, Marcelo Bechler, som bland annat var först med att rapportera Neymars flytt till PSG, rapporterar nu att Lionel Messi vill lämna Barcelona omedelbart.

Bechler hävdar att Messi just nu har foten mer utanför Barcelona än hos klubben – något som ska bero på brist på ambition i klubbens sportliga projekt. Bechler uppger att hans källa är nära Lionel Messi och att källan säger att Messi aldrig har varit så bestämd om att lämna Barcelona som nu.

Argentinaren ska enligt Bechler även ha förmedlat detta till Barcelonas ledning, som ska ha fram till Barcelonas försäsong börjar på sig att övertyga Messi om att stanna. För det måste klubben presentera ett starkt sportsligt projekt – vilket kommer bli svårt då klubben inte har några pengar att spendera efter tung påverkan av coronapandemin.

Annons

Utöver de ekonomiska förlusterna från pandemin, sitter Barcelona också på en väldigt hög lönebudget och har spenderat över 400 miljoner euro, 4,1 miljarder kronor, på Griezmann, Coutinho och Dembélé senaste åren.

Hittills har klubben gjort klart med Miralem Pjanic, Matheus Fernandes, Pedri och Trincao som värvningar inför den kommande säsongen.

Publicerad 2020-08-16 20:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto