POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Newcastle överens med Bournemouth om anfallare - kostar över 200 miljoner kronor

Newcastle är, enligt Sky Sports, nu överens med Bournemouth om en prislapp på engelske anfallaren Callum Wilson, 28. Uppgifterna gör gällande att Newcastle är redo att betala 20 miljoner pund, drygt 232 miljoner kronor för anfallarens underskrift. Det är också ett pris som Bournemouth, enligt uppgifterna, har accepterat.

Tidigare har det även rapporterats om att Aston Villa uttryckt intresse för Wilson, men nu ser alltså Newcastle ut att dra det längsta strået i jakten på anfallaren. Newcastle rapporteras även nu få diskutera personliga villkor med 28-åringen.

Wilson, som anslöt till Bournemouth sommaren 2014 från Coventry, blev förra säsongen noterad för nio mål och tre assist på 39 matcher när Bournemouth ramlade ur Premier League. På meritlistan har han bland annat ett mål på fyra A-landskamper med Englands landslag.

Publicerad 2020-09-06 kl 10:21

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto