Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Genoa uppges ge sig in i kampen om Tottenham-back

Tottenham-backen Danny Rose, 30, blev under förra vårsäsongen utlånad till Newcastle, men är nu tillbaka i Spurs igen, då han har kontrakt med klubben till sommaren 2021. Rose har dock tidigare uttalat sig om att han troligtvis kommer att lämna Londonklubben, som han anslöt till sommaren 2007 från Leeds United, och möjligen blir det en flytt till Italien i höst.

Tidigare har det rapporterats om intresse från Serie A-klubben Cagliari, och nu uppger även Sky Sport Italia att italienska högstaligalaget Genoa är intresserat av att plocka in backen. Parterna uppges redan föra samtal.

Rose gjorde förra säsongen 23 matcher i Premier League och 29 matcher totalt i alla turneringar. Vidare har han även representerat Englands A-landslag vid 29 tillfällen. Senast han gjorde en landskamp var dock hösten 2019.

ANNONS
Publicerad 2020-09-11 kl 14:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto