POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Genoa uppges ge sig in i kampen om Tottenham-back

Tottenham-backen Danny Rose, 30, blev under förra vårsäsongen utlånad till Newcastle, men är nu tillbaka i Spurs igen, då han har kontrakt med klubben till sommaren 2021. Rose har dock tidigare uttalat sig om att han troligtvis kommer att lämna Londonklubben, som han anslöt till sommaren 2007 från Leeds United, och möjligen blir det en flytt till Italien i höst.

Tidigare har det rapporterats om intresse från Serie A-klubben Cagliari, och nu uppger även Sky Sport Italia att italienska högstaligalaget Genoa är intresserat av att plocka in backen. Parterna uppges redan föra samtal.

Rose gjorde förra säsongen 23 matcher i Premier League och 29 matcher totalt i alla turneringar. Vidare har han även representerat Englands A-landslag vid 29 tillfällen. Senast han gjorde en landskamp var dock hösten 2019.

Publicerad 2020-09-11 kl 14:42

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto