POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Efter beskedet - Burnley lägger bud på Quaison

Den gångna säsongen noterades den svenska landslagsanfallaren Robin Quaison för 13 mål i tyska Mainz. Kontraktet sträcker sig till sommaren 2021 och nyligen berättade 26-åringen för SVT att han är redo att ta nästa steg till en större klubb men någon flytt under detta transferfönster tror inte anfallaren på.

– Jag tror att jag blir kvar i Mainz, sa Quaison nyligen till Fotbollskanalen och fortsatte:

– Hittills känner jag inte att det kommit något (erbjudande från en klubb) som jag vill gå till. Jag trivs väldigt bra i Mainz och jag har ett år kvar på mitt kontrakt. Jag är nöjd och glad där. Jag tror att jag kommer få mycket speltid.

Nu uppger brittiska Daily Mail att Premier League-klubben Burnley planerar ett bud på Quaison – på cirka 90 miljoner kronor. Quaison ska dock ha en utköpsklausul på drygt 150 miljoner kronor där Burnley nu hoppas lyckas med en billigare affär.

Tidigare i somras uppgav tyska Bild att storklubben Tottenham var intresserat av Robin Quaison.

Publicerad 2020-09-12 kl 18:18

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto