POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Mbappés besked till PSG - vill lämna nästa sommar

Paris Saint-Germains franske anfallsstjärna Kylian Mbappé, 21, anslöt sommaren 2017 från Monaco och har sedan dess imponerat stort i den franska storklubben, precis som i det franska A-landslaget, då han bland annat var tongivande när det blev VM-guld i Ryssland 2018.

Mbappé har kontrakt med PSG till sommaren 2022, men nu rapporterar engelska tidningen The Times att 21-åringen meddelat PSG:s ledning att han planerar att lämna klubben nästa sommar. Anledningen uppges vara att han vill testa på spel i La Liga eller Premier League.

Mbappé har tidigare kopplats ihop med bland annat Real Madrid och Manchester City. Anfallaren är, totalt sett, bland annat noterad för 80 mål och 35 assist på 117 matcher i Ligue 1, samt för 19 mål och 14 assist på 35 framträdanden i Champions League. I det franska A-landslaget är han noterad för 14 mål på 35 landskamper.

Publicerad 2020-09-13 kl 10:16

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto