Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

AIK-målvakten hoppas på förlängning: "Kan inte vänta för länge"

5v

Under januari 2018 anslöt målvakten Budimir Janosevic till AIK från Brommapojkarna men 30-åringen har fått sparsamt med speltid. AIK:s tränare Bartosz Grzelak har i de två senaste allsvenska omgångarna gett Janosevic chansen mellan stolparna – en chans som 30-åringen har axlat rejält då han har hållit nollan i två raka matcher. Först i stormötet med Malmö FF för att sedan spika igen i Stockholmsderbyt mot Hammarby.

Men i slutet av detta år går Janosevics kontrakt med AIK ut och nu berättar han att han mer än gärna stannar.

– Det finns lite kommunikation och de pratar med min agent, men inget är påskrivet ännu. Vi får se hur det blir. Jag älskar att spela för AIK och vill stanna. Jag trivs bra i Stockholm och vill stanna i Sverige. Det har varit lite intresse från andra klubbar, men vi får se, säger Janosevic till Expressen.

– Jag kan inte vänta för länge heller för hela min familj är beroende av vad jag gör. Vi är inne på vårt fjärde år i Sverige och få kan man ansöka om ett permanent visum. Det är det jag vill ha och siktar på. Därför måste jag veta rätt snart hur det blir med AIK. Jag kan inte vänta till november eller december. Men jag hoppas att jag blir kvar.

I allsvenskan har Janosevic noterats för 17 matcher.

Publicerad 2020-09-23 kl 21:04

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto