Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan kan lägga bud på norsk talang

Sillybloggen

Bodø/Glimts 21-årige norske anfallstalang Jens Petter Hauge, som den här säsongen är noterad för 17 mål och elva assist på 20 matcher, stod i torsdags för ett mål och en assist när Bodø/Glimt föll med 3-2 mot Milan i den tredje kvalomgången till gruppspelet i Europa League. Efter matchen gick Milan-tränaren Stefano Pioli ut och sa att han sett Hauge tidigare och att han är en “spelare på europeisk nivå”, samtidigt som Sempre Milan, tidigare på fredagen, rapporterade att Milan vill värva spelaren.

Nu rapporterar även trovärdige journalisten Fabrizio Romano, som bland annat arbetar för engelska tidningen The Guardian, att Milan har startat samtal med Bodø/Glimt om att värva norrmannen. Milan överväger också, enligt uppgifterna, en värvning och kan möjligen snart lägga ett bud.

Hauge har just nu avtal med Bodø/Glimt över 2021. Han är även fostrad i klubben. Ännu har han inte gjort någon A-landskamp med Norges landslag, men däremot ett mål på fyra U21-landskamper.

Annons
Publicerad 2020-09-25 23:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto