Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona intresserat av Alexander Isak - "Henke" pådrivande

Sillybloggen

Barcelona-tränaren Ronald Koeman och hans assisterande tränare Henrik Larsson arbetar på att få klart sitt lagbygge inför transferfönstrets sista dag, 5 oktober.

Ett av namnen man arbetat flitigast för är Lyons nederländske ytter och anfallare Memphis Depay, som varit en nyckelspelare för Koeman under 57-åringens tid som Nederländernas förbundskapten. Men nu har ett nytt namn börjat cirkulera i katalansk media – svenske Alexander Isak.

Mundo Deportivo skriver att Barcelona länge har varit intresserat av Isak, men sedan Koemans intåg i klubben har intresset ökat. Framförallt har det funnits en bidragande faktor till det – Henrik Larsson som känner till svensken väl.

Tidningen skriver att Barcelona har identifierat 21-årigens snabbhet, teknik och målsinne, kombinerat med hans storlek (1.90 centimeter), som kvalitéer de vill ha i sitt lagbygge.

Annons

The Guardian-journalisten Fabrizio Romano rapporterade dock några timmar efter Mundo Deportivo att Barcelonas första alternativ fortfarande är Memphis Depay – som de planerar att buda på inom de nästkommande veckorna.

Publicerad 2020-09-26 13:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto